Lilla virkskolan del 1

Efter att ha pratat med ett par av mina vänner blev jag varse om att det inte är alla som vet hur man virkar. Många har sagt till mig att de gärna skulle vilja men de har ingen som kan lära dem eller vet helt enkelt inte var man ska börja. Det här tänkte jag ändra på. För med tanke på hur många av mina projekt som är virkningsprojekt så kan det ju vara bra att det finns en liten virkintroduktion. Det är ju inte som sagt inte alla som har haft turen att ha fått lära sig hur man virkar redan som liten.Lilla virkskolan kommer att vara i 5 delar och byggas på allteftersom. Så om du tillhör en av dem som vill lära sig hur man virkar så kan du hänga med i min lilla virkskola!

Första steget när man ska börja virka är ett som oftast glöms bort att visas, hur man gör en ögla. Nedan har jag gjort en video som visar hur man gör en virkögla.