Dekorativ kreation i papper

 

När det är dop och namngivningar på gång så vill man gärna göra något lite extra. Den här gången var det dotterns lilla kusin som skulle ha en liten namngivningsceremoni och till den gjorde jag ljusmanschetter. Ja, det låter kanske inte så himla spännande men med lite fantasi kan man komma långt. I ceremonin som skulle hållas ingick ett moment där levande ljus skulle användas och för att deltagarna inte skulle riskera att bränna sig på het droppande stearin behövdes någon form av stearinskydd. Vanligen utgörs detta av en vanlig bit papper i kartong, men eftersom det var en namngivning satte jag till lite extra dekoration bl.a. dekorerades ljuset med kusinens namn i silverglitter. Ett litet kort med tecknade bebisfötter hängdes också runt ljuset i vilken man senare skulle skriva i en önskan för den lilla.

Gratis PDF Ljusmanschetter