Spökhalloweenkort!

Glad Halloween allesammans! Den här gastkramande, skräckfyllda helgen är det är fullt tillåtet att skrämmas. Detta är något jag talar tyst om, eftersom min kära sambo i annat fall skulle bli överförtjust! Jag kan se honom gnugga händerna gömd bakom från varje vrå i väntan på att få hoppa fram och skrämmas allt han kan 🙂 Godis och det i mängder och hemska dekorationer är också saker som man förknippar med halloween. I år har jag dock inte hunnit med att sätta upp några svarta katter, pumpor eller annat skoj som annars är kul att greja med. Istället får min kise sitta modell i fönstret och ibland är höstmörkret och ett tänt ljus det enda som behövs för att skapa lite spökstämnig. Och stämning är något som man lätt kan dela med sig av. Här är ett exempel på vad man enkelt kan göra med lite papper, färg och en bebisfot.

Gratis PDF Spökhalloweenkort