Vackra pappersblomman!

Tänkte visa er hur man viker en väldigt enkel men ack så vacker pappersblomma. När jag först såg den här blomman tyckte jag att den såg lite trist och intetsägande ut men det rådde jag bot på. För med lite färg förvandlades blomman och kom till liv. Blomman kan användas inom många olika områden, som dekoration vid middagsdukningen, i buketten att ha på bordet eller kanske i granen till jul. Ideérna är många. Jag hoppas att dessa filmsekvenser på ett enkelt sätt ska visa er hur man viker och sätter samman blomman.

Svårighetsgrad: Enkel

Material:

A4-papper

Papperslim

Vattenfärger

Smal pensel

Gör så här:

Tag ett A4- papper och vik enligt följande.

Använd den ovikta delen som mall.

Vik enligt följande och klipp ut totalt 5 stycken.

Vik enligt följande.

Limma samman.

Limma samman alla 5 vikta blomblad.

Limma samman blomman och vik ut de inre blombladen.

Måla blomman.

Finjustera målning av blomman.

Förstärk färg på blomman.