Vovves matta

Rogue posar!

(Foto: Theres Amrén, Modell: King Rogue)

(Bilder på modellen får ej användas utan tillstånd av Theres Amrén)

För ett par månader sedan gjorde jag en matta som min lilla tjej skulle ha och krypa på, jag kallade den för lillans krypmatta. Strax efter att jag hade gjort mattan upptäckte jag ett, hm vad ska vi kalla det för, fenomen. Varje gång som jag vände ryggen till låg det inte bara en liten tjej på mattan utan även två stycken vovvar, vilka visserligen snabbt som tusan ilade därifrån när så fort jag slängde ett öga på dem. Så för att göra alla nöjda och glada bestämde jag mig för att göra varsin matta till vovvarna. Husefriden är numera räddad!

Dessa mattor är både praktiska och användbara, du kan ha dem hemma på golvet eller ta med dem i bilen eller när du är på besök. De är lätta, håller värmen, tar liten plats, går att tvätta mm. Du kan enkelt göra dem i den storlek som du behöver för din hund.

Gratis PDF instruktioner till Vovves matta

Rogue posar!