Den glada minnesburken!

Hm, ja den här titeln kanske låter lite konstig men jag ska förklara vad jag menar. Vid årets slut görs det ofta minnessammanfattningar om vad som skett under det gångna året, något som jag själv tycker är trevligt. Sen slog det mig. Varför inte själv göra något liknande? Varje år har vi ju små och stora saker som sker i våra egna liv vilka kanske inte alltid av andra skulle klassas som viktiga saker att ta upp i en minnessammanfattning men  händelserna är fortfarande viktiga för oss. Den glada minnesburken är en burk att samla glada händelser och minnen i under året. Kolla i PDF:n vilken som alltid är gratis och se hur du gör din egen glada burk.

Gratis PDF Den glada burken

Svårighetsgrad: Enkel

Material :

Tom och urdiskad glasburk Papperslappar
Penna
Tygbitar
Band
Lim

Gör så här:

 

 

 

 

1) Tag din urdiskade burk och dina tygbitar. Mät ut så att tyget räcker runt om och klipp till.

 2) Limma fast tyget på burken.

 3) Knyt fast band och annat pynt.

4) När något roligt som du vill minnas för framtiden händer skriver du en lapp och lägger i burken.

5) 31 december öppna burken, häll ut lapparna och läs igenom vad som hänt under året. Le och minns!

6)Börja om med en tom burk.